Název | Množství a jednotka |
---|---|
rýže Arborio | 350 g |
šalotka | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
bílé víno | 200 ml |
kuřecí vývar | 250 ml |
tymián | |
máslo | 1 lžíce |
olivový olej | 3 lžíce |
parmezán | 50 g |
sůl | |
pepř | |
petrželka |
Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Na oleji orestujeme kuřecí maso dozlatova.... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě a propláchneme studenou vodou. Necháme... zobrazit recept
Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...